Voorwaarden

Bij plaatsen van een bestelling geeft u als koper aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Wanneer u verlangt dat wij de door u bestelde woonaccessoires voor u gaan verzenden, wordt de aankoop verhoogt met de benodigde verzendkosten.

De woonaccessoires zullen indien voorradig, binnen 1-3 werkdagen worden verstuurd, nadat de volledige betaling ontvangen is. Na plaatsing van een bestelling ontvangt u een automatische bevestiging van uw bestelling.

Alle vermelde prijzen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten.

Vermelde prijzen zijn eenheidsprijzen, tenzij anders vermeld.

Bij de Toesebol is niet aansprakelijk voor schade welke ontstaan tijdens het transport door derden of eigen vervoer van de klant.

De mogelijkheid bestaat om uw bestelling tegen contante betaling of PIN op te halen bij:

Bij de Toesebol
Kruzebrink 92
8141 WG Heino

Indien u vragen / opmerkingen heeft over de woonaccessoires of uw bestelling, kunt u ons bereiken middels het contactformulier.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Bij de Toesebol gebruikt. Zij zullen in geen geval aan derden worden verstrekt.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Bij de Toesebol

Bij de Toesebol, hier verkoop ik met trots mijn eigen label kaarsen, waaronder de knetterkaarsen, dinerkaarsen en tuinkaarsen. Alle kaarsen worden hier aan huis met mijn eigen hand gemaakt. Om het sfeertje helemaal compleet te maken heb ik dit uitgebreid met mooie (sober) landelijke woonaccessoires, een stijl waar ik veel van hou.

Ik krijg vaak een vragende blik als ik de naam van de webshop noem. Ik zal uitleggen waar deze naam vandaan komt: Mijn Oma noemde mij vroeger altijd zo..., Ik was altijd HAAR Toesebol! Daarom vond ik het een mooi gebaar om de webshop zo te noemen. 

Het aanbod is direct uit voorraad leverbaar, dus u heeft het heel snel in huis.

De artikelen worden afzonderlijk gefotografeerd, u krijgt bij mij precies wat u besteld. Ik begrijp dat het soms lastig is om een artikel te beoordelen vanaf een foto, u mag mij altijd mailen/appen info@bijdetoesebol.nl /0654286771  voor meer foto's van een bepaald artikel, maar u bent ook van harte welkom om het artikel hier, op afspraak, te komen bekijken. De verzendkosten binnen NL bedragen €5,50. Vanaf een bestelling van €50,- zijn de kosten van verzending binnen Nederland voor mij.

Nienke van der Vechte

 

 

© 2016 - 2021 Bij de toesebol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel