Deze kleine geurbommetjes hebben een hoge concentratie geuroliēn die je woonkamer gegarandeerd binnen een uur vult met een heerlijke aroma naar jouw keuze. 

De geurbommetjes zijn door mij met de hand gemaakt met de beste ingrediënten en hoge kwaliteit geuroliēn. Ze zijn gemaakt van soja wax met een toevoeging van plantaardige stearine. Door de toevoeging van plantaardige stearine kun je het bommetje gemakkelijk uit het cupje drukken (ook bij warm weer) en versterkt het de geurworp aanzienlijk. De geurbommetjes gaan gemiddeld zo'n 8 uur mee.

Hoe werkt het? Haal de waxmelt uit het cupje door zachtjes de onderkant van het cupje in te drukken. Plaats het in het schaaltje bovenop de brander. Steek een theelichtje aan en plaats deze onder het schaaltje. Door de warmte van het theelichtjes zal de waxmelt smelten en komt de heerlijke geur vrij! Na een uurtje is je hele kamer gegarandeerd gevuld met de geur en kun je het theelichtje evt. uitblazen. De geur zal nog lange tijd aanwezig zijn .Zo gaat het geurbommetje langer mee. De wax zal weer gaan stollen en als hij helemaal afgekoeld en hard is kun je hem gemakkelijk uit je brander halen. Omdat ze van stearine gemaakt zijn zal de wax iets krimpen bij het stollen en kun je zonder geknoei makkelijk uit je brander halen en wisselen van geur.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2016 - 2021 Bij de toesebol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel